Technoloog medische beeldvorming/verpleegkundige radiologie

in Izegem

Technoloog medische beeldvorming/verpleegkundige radiologie

De Sint – Jozefskliniek is een dynamisch, regionaal ziekenhuis dat professionele kwaliteitsvolle zorg aanbiedt op mensenmaat en deel uitmaakt van het E17-netwerk. Het omvat 271 erkende bedden en 2 dagziekenhuizen. Meer dan 70 artsen en 600 personeelsleden werken er dagelijks aan de zorg voor de patiënt.

Binnen de dienst medische beeldvorming kom je terecht op een jonge, dynamische afdeling en werk je mee aan een kwaliteitsvolle dienstverlening. Je zorgt voor een adequate voorbereiding van de patiënt voor het onderzoek (MR, conventionele radiologie, CT, mammografie,echografie) en informeert en begeleidt de patiënt (zowel ambulant als gehospitaliseerd) gedurende het hele proces. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en technologen.

Profiel

-          Je bent in het bezit van het diploma ‘Technoloog Medische Beeldvorming’ of Verpleegkundige met ervaring in de medische beeldvorming.

-          Je beschikt over een attest radioprotectie (erkend door het FANC) of je bent bereid deze te behalen.

-          Je kan goed omgaan met hoogtechnologisch apparatuur en volgt voortdurend de nieuwste ontwikkelingen op binnen het vakgebied.

-          Je bent stressbestendig en speelt adequaat in op een wisselende werkdruk.

-          Je werkt zeer punctueel en beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

-          Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

-          Je draagt bij aan een positieve werksfeer waar voortdurend leren, ontwikkelen en samenwerken op de voorgrond staan.

-          Je bent empathisch, patiëntgericht en leeft deontologie correct na.

-          Je bent bereid op regelmatige basis van wacht te zijn.

Contract

-          Indiensttreding: Juli 2023 (bespreekbaar)

-          Verloning volgens IFIC-barema’s

-          Jobtime: 80%/100% (bespreekbaar)

-          We bieden jou de nodige opleiding voor het vervullen van deze functie.

 

 Daarbovenop bieden we u

-          een gratis hospitalisatieverzekering

-          gratis parking en vlotte bereikbaarheid

-          goedkope maaltijden

-          gratis deelname aan sportactiviteiten.

-          de faciliteiten van een kinderopvangverblijf met ruime openingsuren, onmiddellijk gelegen naast het ziekenhuis.

Voor meer informatie kan je zich wenden tot Hilde Segaert, zorgmanager op 051/334231 of Steven Bossuyt, dienstverantwoordelijke radiologie op 051/334082. Solliciteren met motivatiebrief en CV voor 17 april 2023 per email aan hilde.segaert@sjki.be

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier